Tradisjonsmat fra Helgelandskysten
 
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/9/d/vega-delikatesser.no/httpd.www/index.php on line 356
   Meny

Latest news:

Kato ble Årets sjøstjerne
17th of June 2015 5:04 PM
Mot slutten av Norsk kystfestival ble Årets sjøstjerne kåret. ...
» Read more..

Ny nettside i produksjon
(2015/Feb/09)You are visitor
nr 178 688
since 2014/Aug/01
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/9/d/vega-delikatesser.no/httpd.www/index.php on line 489

Om oss

Vår visjon

 
fisk

Sjømat med kvalitet!

 

Vega Delikatesser har som mål å levere ren og sikker sjømat. Vår virksomhet skal være bærekraftig  der tradisjon og miljø står sentralt, men vi skal også la oss inspirere til nytenking i vårt arbeid. Vår produksjon skal foregå i Vegaøyan verdensarvområde.

 

Kontakt oss

 

På telefon

75 03 65 90

 

 

Marked

Vi leverer våre produkter til ulike dagligvarebutikker i Nordland og Nord-Trøndelag. I tillegg leverer vi til hotell, restauranter og institusjoner. Vi leverer også til en del grossister i Bodø, Svolvær og Mo, Mosjøen og Trondheim som videreselger produktene våre til sine kunder.

 

 

 

Historie

 

Vega Delikatesser AS har drevet med produksjon og salg av fersk og videreforedlet fisk siden 1995. Bedriften er lokalisert på Igerøy i Vega kommune i Nordland. Ekteparet Jorunn og Kato Fredriksen startet opp bedriften og drev de første årene i all hovedsak med leieskjæring – filetering av store mengder hyse, steinbit og torsk som deretter ble vakuumpakket og sendt til grossister i Trondheim. Det var da totalt 5 ansatte i bedriften.

 

 

Samtidig produserte man konsumvarer, fryste produkter i vakuum,  egen lutefisk og røkt laks. I 1999 kunne bedriften smykke seg med tittelen « Norgesmester i røykt laks» tildelt av Norske Sjømatbedrifters Landsforening. Det har i ettertid ikke blitt flere Norgesmesterskap, men oppskriften på røykt laks er i behold og laksen smaker det samme som den gjorde den gang.  Produksjonen av røkt laks økte også som følge av at bedriften fikk en slik anerkjennelse og dette gav ny inspirasjon til å utvikle nye produkter.

 

Etter hvert som kundegrunnlaget økte, så man behovet for å levere sjømatprodukter utover egne produserte varer som eksempelvis skalldyr. Dette gjør at vi i dag kan si at vi er en totalleverandør av fisk og skalldyr fordelt på ca 150 produkter.

 

I 2006 gikk Andrè Møller inn på eiersiden og har siden da vært medeier av bedriften sammen med Kato og Jorunn. Bedriften har økt omsetningen fra 15 mill til i dag ca. 27. mill. årlig. Antall ansatte har økt fra 5 ansatte til 15 ansatte fordelt på 12,5 årsverk.

 

Nordland er et langstrakt fylke, vi er avhengig av gode kommunikasjonsløsninger for å å levere ferske konsumvarer til forbrukere.  For å sikre leveransene best mulig, besluttet vi å kjøpe egen lastebil i 2012. Vi kjører våre varer selv til våre kunder i nærområdet. Utover dette samarbeider vi med Hurtigruten og lokale transportører både på båt og bilsiden og vi pakker og sender varer 3 dager i uken.

 

Våre produksjonslokaler i Igerøy er de gamle lokalene som Igerøy Samvirkelag i sin tid hadde butikk og materiallager. De eies i dag av Fredriksens Eiendom AS og Vega Delikatesser er leietaker. I 2013 utvidet vi vår produksjon med Sushi. Dette var en suksess og det tvang seg etter hvert fram at vi trengte egne lokaler til dette. Denne produksjonen er i dag i gamle Vega Media sine lokaler, et eget bygg ved siden av de øvrige lokalene. Dette bygget rommer også en egen filètavdeling.  Dette bygget er også eid av Fredriksen Eiendom AS.

 

De siste årene har bedriften sett behovet for å rendyrke rollene i administrasjonen. Våren 2015 ansatte man derfor ny daglig leder . Kato Fredriksen som har betjent de fleste rollene siden 1995 er nå salgs- og produktansvarlig.

 

 
 

TA KONTAKT

 

Benytt kontaktskjema for å sende oss en e-post

 

Besøksadresse:

Igerøyveien 176, 8986 Vega
Se kart

Bank account: 4516.35.15478

post@vega-delikatesser.no
Vega Delikatesser AS
Igerøyveien 176
8986 Vega
Reg.nr: 989 531 360

ÅPNINGSTIDER:

 

Mandag - Fredag 07.00 - 15.00 (Fredag: 07.00 - 14.00)

 

 

MEDIA

Besøk oss på vår facebookside

 

It took 0.0523 seconds to load this page.
Copyright 20©15 vega-delikatesser.no - All rights reserved
Design, layout and system: VegaDesign.net
   Valid HTML 4.01 Transitional  

Username: 
Password: 
  Forgot your password?
   
       
 
   
  Powered by ProfileDesign CMS Pro(PHP) 6.0.2.5
- Professional design solutions -

Copyright © 2006 VegaDesign.net
- All rights reserved